Websites/blogs
Folders
Interviews


Een website moet uw klanten aanspreken. Daarom schrijf ik in uw stijl. 

Tekstschrijven is schrijven wat u niet zegt, maar wel wilt zeggen. Het is uw toon oppikken en daarin uw verhaal  vertellen.

Wat kunt u van mij verwachten?

Mijn grootste kracht is luisteren. Ik luister niet alleen naar wat u zegt, maar vooral naar hoe u het zegt. De sfeer, de intentie. En ik vraag net zo lang door tot ik precies weet welke boodschap u wilt overbrengen. Door mijn belangstelling voor mensen en organisaties is er altijd een klik. Gewoon, omdat ik nieuwsgierig ben naar wat u wilt vertellen.

Welk soort teksten schrijf ik?

Ik schrijf teksten voor websites, blogs en folders.  Ik maak human interest-interviews voor bedrijven en organisaties. Ik heb  een studieboek geschreven voor een hbo-opleiding.

Waarom kiest u voor mij?

Ik neem de tijd. Ik besteed veel aandacht aan de voorbereiding, tijd die ik niet een-op-een doorbereken, maar die het eindresultaat net dat beetje extra geeft: een verzorgde tekst met een duidelijke inhoud.

Ik werk met hart en ziel (en verstand). Of het nu om een webtekst, een blog, een folder of een persbericht gaat: van mij krijgt u het volle pond. Ik heb geen automatische piloot. Samen brainstormen en daar een heldere tekst van maken, een verslag schrijven of herschrijven of informatie voor de pers zo pakkend mogelijk verwoorden, ik geniet ervan! En dat leest u in elk woord.

Andere wensen?

Heeft u al een artikel of interview in klad? Ik maak er een mooie tekst van.
Zoekt u een redacteur?
Zoekt u een vertaler?

Voorbeelden zien? 

Bekijk hier mijn portfolio.

Wilt u overleggen? Bel gerust!

Sylvia Birnie